2 store bagekartofler
smør
bredbladet persille
2 dyresteaks
smør
salt, groftkværnet peber, lidt knust enebær
1 dl vildt- og svampebouillon
2 røde æbler
2 hakkede skalotteløg
et par kviste frisk timian
Skær 2 store bagekartofler i tynde skiver.
Steg dem gyldne, sprøde og møre i smør på en pande.
Anret dem på tallerkener med bredbladet persille og hold dem varme i
ovnen.
Brun 2 dyresteaks på begge sider i smør på en hed pande.
Drys med salt, groftkværnet peber og lidt knust enebær.
Dæmp varmen og giv kødet 2-3 min. på hver side.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog panden af med 1 dl vildt- og svampebouillon.
Skær 2 røde æbler i både. Rist dem gyldenbrune på en pande med 2
hakkede skalotteløg og et par kviste frisk timian.
Anret dyresteaks, kartofler, æbler og servér med skysaucen.