Logo

Dyvekær gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. bacon i tern
600 g skært oksekød eller svinemørbrad
½ bakke champignon
1 ½ løg
1 squash
1 ds bønnespirer
2 ½ dl madlavningsfløde
Tilbehør: Ris eller kartoffelmos
 
Bacon svitses, løg svitses, kød svitses, der hældes vand over til det dækker. Lad retten stå og simre i 50 minutter.
Svits champignon og squash og kom det derefter i gryden, lad det stå og
simre i 10 minutter.
Jævn med fløde, smag til med salt og peber.
Tilsæt bønnespirer og varm dem i gennem.
 
Tips: Fløden MÅ IKKE være 13% så skiller den, men det kan godt være
madlavningsfløde. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her