1 dyrebov i passende stykker
1 pakke bacontern
olie
3 spsk hvedemel
2 tsk salt
2 tsk paprika
3 knuste enebær
evt. chili efter smag
2 fed hakkede hvidløg
1 hakket løg
1 dåse flåede tomater
1 grønsagsbouillonterning
1 oksekødsbouillonterning
3 dl vand
250 g champignon
1-2 ds cocktailpølser.
evt. fløde til jævning
Boven udbenes og renses for sener og hinder, og kødet skæres i passende stykker.
Hvedemel, salt, paprika, enebær og evt. chili blandes i en plastpose og kødet tilsættes og rystes godt.
Kødet brunes, evt af flere gange og tages op.
Løg og hvidløg svitses.
Kød, flåede tomater og vand plus terninger tilsættes og simrer under svag varme i 2-3 timer under jævnlig omrøring.
Champignoner deles i kvarte og tilsættes de sidste 15 minutter.
Cocktailpølserne varmes med de sidste 5 minutter og saucen jævnes evt. med lidt fløde.