1 stor aubergine
1 lille savoykål
400 g hakket lammekød
150 g gedeost
2 spsk reven parmesan
Tilbehør:
2 fed hakket hvidløg
reven skal af 1 citron
1 dl hakket persille
salt og peber
3-4 spsk god olivenolie
Skær auberginen i skiver og lad dem trække med lidt salt en times tid.
Blancher skiverne 2 min. i kogende vand og lad dem dryppe af.
Del kålen i hele blade og blancher dem 3-4 min. i auberginevandet.
Tag kålen op med en hulske og lad den dryppe af.
Bland det hakkede kød med gedeost, skåret i små terninger, samt parmesanost og krydr med salt og peber.
Smør et rektangulært ovnfast fad med lidt olie.
Læg kålbladene tæt i formen, så de hænger lidt ud over kanten.
Kom fars og auberginer lagvis i fadet.
Læg kålen hen over, så den dækker.
Sæt retten i ovnen ca. ½ time ved 175ºC.
Hvis kålen ser ud til at blive for mørk, kan du lægge alufolie over.
Bland hvidløg, citronskal og persille og server det til sammen med lidt god jomfruolivenolie og brød.