Logo

Dampet helleflynder med asparges og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dampet helleflynder med asparges og citron


Skær fisken ud i stykker på ca. 80 g pr person.

Drys med salt og peber og damp den sammen med de ordnede asparges, brug gerne både hvide og grønne.

Tag fisk og asparges op når de er færdige.

Anret helleflynderen på en tallerken med spæde spinatblade i bunden, dernæst de dampede asparges og slut af med helleflynderen.

Lav en vinaigrette på citronsaft, revet citronskal og olie og dryp lidt over fisken og på tallerkenen.

Pynt tallerkenen af med friske ærteskud og tynde strimler af citronskal.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her