20 store bladbedeblade (det grønne)
2 stængler citrongræs
1 fed hvidløg
1 tyk skive franskbrød
100 g galangarod
500 g hakket svinekød
3 æg
1 spsk hoisinsauce
1 tsk ingefær, fintrevet
lidt korianderolie
Skyl bladbedebladene, og blanche r dem et øjeblik.
Skær 1 stængel citrongræs ud i stykker, og hak 1 stængel fint sammen med det pillede hvidløg.
Udblød franskbrødet, skræl galangaroden, og skær den ud i stykker.
Bland det hakkede svinekød med æg, brødet knuget fri for væde, finthakket citrongræs, finthakket hvidløg samt hoisinsauce og ingefær.
Fordel fyldet på de blancherede bladbedeblade, og form dem til boller.
Beklæd bambuskurven med stykker af galangarod og citrongræs, anbring bollerne herpå, og dryp korianderolie over.
Varm lidt vand op i wokken, placer bambuskurven herover, og lad retten dampe i ca. 30 min under låg.