4 dådyrsmedaljoner
1 selleriknold
300 g svampe fx. kantareller og østershatte.
salt, peber
1 fed hvidløg
500 g små kartofler
2 ½ dl oksebouillon
1 æg
2 skalotteløg
smør
Brun dådyrsmedaljonerne på en varm pande.
Skru ned og lad dem stege yderligere et par minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Rens svampene og rist dem på en pande (gerne samme pande for at beholde smagen sammen til saucen) tilsæt nu det hakkede skalotteløg, finthakket kørvel og det pressede hvidløg.
Hæld nu bouillonen på panden og lad den koge ind.
Tag panden af og pisk små smørtern i saucen (ca. 30 g ).
Selleritern koges møre i mælk, det hele blendes med æg, salt og peber,
kommes i en lille ovnfast form og bages i 20 minutter ved 180ºC.
Kan serveres med kogte kartofler eller smørstegte små kartofler med lidt rosmarin.