12 kyllingelår
salt, peber, stærk madraskarry
hvedemel
70 g smør
1.5 dl dåse kokosmælk
1.5 dl hønsebouillon
2 faste mangoer
Tilbehør:
4 dl basmati ris
kokoschips
bananchips
Kyllingelår:
Lav et snit rundt om "ankelen" på hvert kyllingelår.
Skær igennem til benet og fjern skind og brusk.
Træk de lange flipstiverlignende sener ud - brug fingrene og pincet eller tang.
Gnid lårene med salt, peber og karry og vend dem i hvedemel.
Brun dem på alle sider i halvdelen af smørret på en pande.
Tør panden med lidt køkkenrulle og smelt resten af smørret i den.
Svits en spiseskefuld karry i smørret.
Spæd med bouillon og kog saucen op under omrøring.
Skræl mangoerne og skær frugtkødet fra den flade sten i tykke både.
Læg mangostykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Fordel lårene ovenpå og hæld kokosmælk over.
Læg låg eller alufolie over fadet og sæt det i den 200°C varme ovn i ca. 35 minutter.
Fjern låget 5-10 minutter før endt stegetid.