Svinekød til havegrillen, en raffineret sammensætning af
svinekød, pærer og tranebær.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
4 store, magre koteletter med eller uden ben
3 spsk olie
2 spsk citronsaft
1 spsk honning
1-2 kviste estragon eller frisk timian
4 pærer
1 citron
150 g friske tranebær (eller frosne)
*
1. Bank evt. koteletterne med hånden, hvis de er meget
tykke.
2. Pisk olie, citronsaft, honning og friske blade af
estragon eller timian sammen.
Koteletterne pensles med marinaden.
3. Steg koteletterne over grillen 3-4 min på hver side.
4. Flæk pærerne og fjern kernehuset.
Dryp dem med citronsaft, pensl dem med kødmarinaden og læg
dem med snitfladen nedad på grillristen.
De skal kun have et par minutter.
5. Læg de friske eller frosne tranebær i en lille
kasserolle.
Drys evt. lidt sukker over og kom 2-3 spsk kogende vand ved.
Lad tranebærrene koge, men kun lige akkurat til de brister.
6. Der hører en skål salat og lune flûtes til koteletterne.