1 broccolihoved – plukket i små buketter
1 rødløg (lidt mindre end en tennisbold) – hakket
1 grøn peberfrugt (gerne stor) – hakket
1 Karolines færdige mornay sauce på papkarton
½-1 pose revet ost med chili
1 pk. bacontern
Krydres med: Aroma (fra Maggi – lille brun flaske) ca. 20 små skvæt eller sojasauce (1 spiseske) kværnet eller frisk hvidløg efter smag og lidt groft peber.
*
Tænd ovnen på 210°C.
Pensl/smør et lille ovnfast fad eller en skål.
Bland grøntsagerne i fadet. Drys med krydderierne og bland igen. Hæld saucen over og drys osten hen over i et tyndt dækkende lag.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.
Steg baconternene på panden 15 minutter før retten er færdig og drys
over inden serveringen.
Serveres med flûtes.
Tips: Retten kan drøjes med alle slags grønsager. Bruges hårde grøntsager (gulerødder, kartofler etc.) skal de snittes ultra tyndt/i meget små tern.