Logo

Broccoli ret med bacon og mornay sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på nem aftensmad til hele familien. Retten laves med blandt andet broccoli og bacon. Server gerne med flute. Eller lækker frokost.


1 broccolihoved – plukket i små buketter
1 rødløg (lidt mindre end en tennisbold) – hakket
1 grøn peberfrugt (gerne stor) – hakket
1 Karolines færdige mornay sauce på papkarton
½-1 pose revet ost med chili
1 pk. bacontern
Krydres med: Aroma (fra Maggi – lille brun flaske) ca. 20 små skvæt eller sojasauce (1 spiseske) kværnet eller frisk hvidløg efter smag og lidt groft peber.


       
Tænd ovnen på 210°C.
Pensl/smør et lille ovnfast fad eller en skål.

Bland grøntsagerne i fadet. Drys med krydderierne og bland igen. Hæld saucen over og drys osten hen over i et tyndt dækkende lag.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.
Steg baconternene på panden 15 minutter før retten er færdig og drys
over inden serveringen.
Serveres med flûtes.

  

Tips: Retten kan drøjes med alle slags grønsager. Bruges hårde grøntsager (gulerødder, kartofler etc.) skal de snittes ultra tyndt/i meget små tern.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her