Logo

Broccoli-couscous med svinekotelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli-couscous med svinekotelet

 

Det her er en skøn måde at tilberede broccoli på. Den skal dampes først, men ellers er det bare en tur i blenderen. Couscousen skal helst spises samme dag den tilberedes, da den let bliver lidt bitter af at stå.

30 min - 4 personer

 

# Ingredienser

4 svinekoteletter

 

1 broccoli
1 rødløg
100 g friskbælgede ærter
50 g rosiner
50 g mandler

 

Dressing
1 dl yoghurt naturel
1 spsk mayonnaise
4 kviste frisk estragon eller persille

Tilbehør
Kartofler eller brød

*

Tilberedning

Fjern det mest grove af stokken.

Resten af stokken lader du bare sidde.

Del broccoli i buketter.

Damp broccolien i 3 minutter i så lidt vand som muligt.

Hæld koldt vand over og afdryp.

Kom broccoli i en foodprocessor sammen med rødløg og blend til en couscous lignende konsistens.

Vend broccoli med friskbælgede ærter, rosiner og ristede hakkede mandler.

Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise og hakket estragon eller persille.

Smag til med salt og peber. Vend dressingen i broccoli couscousen.

Server broccoli-couscous til svinekoteletter sammen med kartofter eller brød

 

Tips: Ærter fra frost kan bruges, når det ikke er sæson for ærter med bælg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her