Logo

Brisselragout med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift på brisselragout med rejer er let og hurtig at lave. Prøv retten som nem aftensmad eller simpel mad til gæsterne. Velbekomme.


brisler
fond
fint snittet porre
rejer
evt. et par dråber citronsaft



Blancher brislerne i vand med salt i 3-4 minutter.
Afkøles i koldt vand.
Fjern hinder og årer.
Koges i fond i ca. 15-20 minutter og afkøles lidt.
Skæres ud i strimler og ristes på en pande med lidt fint snittet porre.
Rejerne kommes på og evt. et par dråber citronsaft.
Serveres med ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her