Logo

Braiseret svineskank med surkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker simreret med svineskank lavet med blandt andet surkål og gulerødder og serveret med kartofler. Simpel aftensmad.


1 kg svineskank
3 dl svinebouillon
1 porter
½ gulerod, groftskåren
½ gulerod i fine tern
½ løg, groftskåren
½ finthakket løg
1 laurbærblad
5 hele peberkorn
400 g kartofler
1 ds surkål (ca. 380 g)
*


Sådan laves braiseret svineskank

Skanken sættes over sammen med porter, bouillon, groftskåren gulerod, laurbærblad, peberkorn samt groftskåren løg.
Koges under låg i ca. 45 min.
Skanken tages op og lægges i ovnfast fad sammen med de andre ingredienser som den blev kogt med.
Sæt kartoflerne over at koge. Skanken steges i ovn ved 180°C i ca. 40-45 min.
Den fintskårne gulerod samt finthakket løg varmes op sammen med surkålen i gryde.
Skanken tages ud og væden sigtes fra.
Væden koges igennem, jævnes og smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her