Logo

Braiseret kalvelever - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret kalvelever - i trykkoger


4 personer. Kogetid i trykkoger: 5 min.

# Ingredienser

600 g kalvelever
2 spsk smør
salt, peber
1 tsk basilikum
1 hakket løg
2 dl rødvin
1 dl fløde
1 ½ spsk hvedemel


* Tilberedning

Skær eventuelle årestammer fra leveren og befri den for hinder.

Brun leveren på alle sider i smørret i trykgryden.
Drys med salt, peber og basilikum.
Kom det hakkede løg i gryden og lad også det få lidt farve.
Hæld rødvinen i og læg låg på.
Bring gryden på tryk. Lad leveren stege i 5 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Tag leveren op og skær den i skiver.
Hæld fløden i gryden.
Bring det i kog og jævn skyen til sauce.
Server den braiserede lever med små pillekartofler og en grøn salat.



  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her