2 Personer
2 svinehjerter á ca. 350 g
1 gulerod, groftskåren
1 løg, grofthakket
½ bdt finthakket persille
1 dl piskefløde
1 laurbærblad
6 hele peberkorn
1 spsk hvedemel
olie til stegning
400 g kartofler
1 dl mælk
25 g smør
*
Hjerterne deles og befries for urenheder. Skylles herefter godt og skæres i mindre strimler. Brunes godt af sammen med urterne. Der tilsættes persille, laurbærblad, peber, og ca. 5 dl vand. Kog ved svag varme og under låg i ca. 75 min. Kartoflerne sættes imens over at koge og laves til mos. Hjertestrimlerne tages fra suppen. Suppen blendes og sigtes herefter. Sættes atter over at koge sammen med piskefløden. Smages til med salt og peber. Til sidst vendes kødet atter i og det hele varmes igennem.