Logo

Braiserede skrubber med æbler og porrer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne opskrift med fisk, som nem og lækker aftensmad til familien. Retten har en lækker kombination af fisk og grøntsager og serveres gerne med kartofler. Nemt og lækkert med fisk.


4 flåede skrubber, delt i 3 stykker hver
3 dl hønsebouillon eller vand og vin
4 porrer i tykke skiver
saft af 1 citron
2 tsk sukker
4 kviste timian
2 tsk dijonsennep
3 syrlige danske æbler delt i både fx Jonna Gold
2 tsk fennikelfrø
20 g smør i små tern
1 bdt hakket persille

*

Tænd ovnen på 220°.
Drys skrubbestykker med salt og peber.
Kom bouillon og porrer i en stor gryde og kog under låg 3 min.

Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad.
Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve.

Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æblebåde ned i mellem skrubberne.
Fordel fennikelfrø og smør over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover.
Sæt fadet i ovnen i 10 min.

Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min.
Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min.

Drys med frisk, hakket persille og server med små pillekartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her