Fyld:
120 g Provolone (kugleformet ost fra Syditalien)
2 fed hvidløg
75 g pinjekerner
60 g sultanas
2 spsk rasp
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket basilikum
1 æg
Roulade:
800 g kalvefilet eller inderlår
3-4 spsk hvedemel
5 spsk olivenolie
1 kvist rosmarin
1 laurbærblad
2 dl rødvin
500 flåede tomater
*
Yderligere: Køkkensnor
Osten skæres i små tern. Hvidløg pilles og presses.
Begge dele blandes med pinjekerner, sultanas, rasp, persille og basilikum i en skål.
Ægget piskes sammen og røres i. Krydres med salt og peber.
Kødet skæres i fire skiver og bankes let flade.
Drys lidt hvedemel henover og kom 1 spsk fyld på hvert kødstykke. Kødstykkerne rulles sammen og ombindes med køkkensnor.
Krydres med salt og peber.
Olien varmes og rouladerne kommes i sammen med rosmarinkvist og laurbærblad.
Kødet brunes godt af på alle sider.
Tilsæt rødvin og kog ind til det halve.
Tomaterne befries for kerner og hakkes i mindre stykker.
Tilsættes kødet og det hele koger ved svag varme under låg i ca. 30 min. Laurbærblad tages op, saucen sigtes og smages til med lidt salt og peber.