1,5 kg Bostonsteg
knust enebær
Bechamel sauce
bouillon
portvin
Maizena
*
Bestil hos din slagter en Bostonsteg på ca. 1,5 kg
Gnid stegen med knust enebær, og brun den i en stor stegegryde.
Tag stegen op og bag en tynd Bechamel sauce i stegefedtet fra stegen.
Justér farven, og smag saucen til med bouillon, salt, peber.
Læg stegen tilbage i gryden, og lad den stege (koge) i saucen til den er
mør. I alt ca. 1 ½ time.
Læg stegen på et fad, tildækket (for at holde på varmen )
Smag saucen til med 2 sjatter portvin (en til dig og en til saucen), og
juster konsistensen med Maizena, hvis dette er nødvendigt.
1) Kan serveres med Hasselbach kartofler, Waldorff salat, og en
kraftig rødvin.
2) Eller med nye danske kartofler, tyttebær, og hjemmelavet
agurkesalat, og en kraftig rødvin.