Logo

Bombolotti All Amatriciana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bombolotti All Amatriciana er en lækker italienskinspireret pastaret lavet på blandt andet bacon og hvidvin. Der er dejligt meget smag i, og retten er let at lave. Perfekt som let aftensmad.


200 g bacontern
1-2 Peperoncini
1 dl olivenolie
1 dl hvidvin
1 lille løg
600 g blendede flåede tomater
salt og peber
500 g bombolotti/rigatoni eller penne
½ dk revet parmesan
½ dl revet pecorino

*

Svits bacon og peperoncini i olivenolien et par minutter. Tilsæt derefter det grofthakkede løg. Når det er gyldent hældes vinen ved og kort efter tomaterne, salt og peber. Det hele steger videre i 12-13 min, men pastaen koger i rigeligt, saltet vand uden låg. Til sidst, når sauce og pasta blandes, tilsættes de 2 slags ost og retten er klar.







(Europæisk)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her