500 g oksekød i stroganoff-strimler
350 g creme frâiche
½ l. piskefløde
3-4 ds cocktailpølser
3-4 dl ketchup
1 gl. champignon
2 stk løg
1 ½ l. vand
margarine til stegning
*
Løg pilles, hakkes og svitses i en gryde.
Kødet tilsættes og brunes godt.
Når kødet er godt brunet hældes der vand over til kødet er dækket.
Lad det småkoge til kødet næsten er mørt, ca 1 ½ time.
Når kødet har kogt, tilsættes creme frâiche, ketchup og piskefløde,
og smages til med salt og peber.
Pisk lidt rundt i gryden, og lad retten småkoge til den har fået den rette konsistens.
Svits cocktailpølser og champignon i margarine på en pande, og kom det i retten 5 minutter før den skal serveres.
NB. Retten kan jævnes med en meljævning, men det anbefales ikke.