500 g frisk fettuccine/båndpasta
500 g svinemørbrad
200 g danablue
¼ l. piskefløde
1 pose hel spinat (brug kun halvdelen)
salt
peber
oregano
70 g parmaskinke
1 bdt friske asparges
olivenolie el. smør (til stegning)
*
Skær svinemørbraden i 1,5 cm tykke skiver, og steg skiverne et par minutter på hver side med lidt salt.
Lad piskefløden koge op - skær osten i mindre stykker og smelt den i fløden. Lad det simre og tilsæt evt mælk, hvis saucen bliver for tyk - godt med oregano og lidt peber.
Kom den frosne spinat i en gryde, tilsæt lidt salt, og steg ved jævn varme, under omrøring, til den er gennemvarmet.
Kog fettuccinen/pastaen (koges i 2 min.) Kog 4 asparges (koges 2-3 min. - mest til pynt).
Det gælder om at få tingene færdig på nogenlunde samme tidspunkt - men sørg for at pastaen serveres netop efter kogning - og lad ikke saucen/mørbraden stå for længe uden tilsætning af mælk.
Servers i portionsanretninger. Asparges ligges på "siden" med et par skiver "sammenrullet" Parmaskinke.