½ kg blomkålsbuketter
5 spsk vegetabilsk olie
1 spsk hele spidskommen
225 gram faste, kogte kartofler
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
¼ tsk gurkemeje
¼ tsk cayennepeber
1 stk grofthakket, frisk grøn chili
1 tsk stødt og ristet spidskommen
Læg blomkålen i blød en halv time, så den bliver sprød, og lad den dryppe af. Steg de hele spidskommen i en pande og tilsæt blomkålene. Brun dem meget let. Læg låg på og steg i 3-6 minutter, til kålen er mør.
Skær kartoflerne i 2 cm. store stykker, kom dem i panden og rør rundt. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt.
Tilsæt salt og peber, rør rundt og lad det stå på mellemste blus i 2-3 minutter eller lidt mere. Serveres med indisk brød - chapati eller poori.