Logo

Kalkunburritos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varm tortillaerne på en pande. Fordel bønner, kalkun, cremefraiche og reven ost over tortillaerne. Fold tortillaerne hen over fyldet og servér. Sådan er let og god mad / fastfood.

500 g kalkunkød, hakket eller småtskåret
200 g tomater, hakkede
½ tsk tabasco
400 g majs fra dåse
½ løg
1 dåse baked beans i tomat
100 g cheddar
450 g cremefraiche 18%
6 tortillas

 

A. Brun kalkunkødet i en stor gryde over middelhøj varme.

Rør tomat, majs og hakket løg i.

Skru ned til medium varme og lad det simre i ca. 20 minutter, til væden er reduceret. Rør jævnligt undervejs.

 

B. Varm bønnerne over middel/lav varme i en separat gryde.

Riv osten og klargør cremefraichen til at komme i los burritos.

C. Varm kort tortillaerne på begge sider på en pande.

Fordel først bønner, derefter kalkunblandingen, cremefraiche og reven ost over tortillaerne.

Fold tortillaerne hen over fyldet og servér.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her