Logo

Blå hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En blå hakkebøf laves med blue cheese eller roquefort ost, selvom hvidskimmelost også kan bruges. Server gerne med bagte eller kogte kartofler - og måske et glas rødvin til.


500 g hakket oksekød
40 g smør
Blue cheese eller Roquefort
salt
friskkværnet peber

*

Form otte tynde bøffer af hakkekødet.
Læg skiver af ost over halvdelen og dæk med de andre hakkebøffer.
Luk bøfferne godt i siderne og steg dem på panden som sædvanlig.
Servér med bagte eller kogte kartofler.
Den smeltede ost i bøffernes indre forhøjer smagen af rødvin.

Tips: hvidskimmelost kan også bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her