1-2 pund råvildt eller bjørne steaks
1 ds tomatjuice
¾ kop brunt sukker ( fx rørsukker eller mørk farin)
2 spsk Worcestershire sauce
½ tsk sort peber
½ tsk sellerifrø
1 medium hakket løg
Kog kødet helt mørt ganske langsomt ( i en speciel slow cooker eller gryde på lav varme )
Når det er mørt fjernes fedtet og der tilsættes ovenstående ingredienser.
Kødet skal koge mindst 4 timer.
Jeg vil anbefale at servere kødet med en god kartoffelmos, da skyen er
fantastisk i smag til dette.
Opskriften er let at tilberede og kræver ikke mange specielle
ingredienser.
Alle, som jeg har serveret en ret råvildt eller bjørn tilberedt på denne
måde, elsker det og siger at det ikke et helt ude i skoven.
Tips: Årsagen til, at kogetiden er så lang er, at bjørnekød indeholder
trikiner, som kan gøre mennesker syge. De dør ved lang kogetid.