Logo

Bjørnegryde steaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv at servere den spændende gryderet lavet på bjørnekød til gæsterne. Kogentiden er forholdsvis lang, da bjørnekød indeholder trikiner, der kan gøre mennesker syge. De dør ved lang kogetid.

 

1-2 pund råvildt eller bjørne steaks
1 ds tomatjuice
¾ kop brunt sukker ( fx rørsukker eller mørk farin)
2 spsk Worcestershire sauce
½ tsk sort peber
½ tsk sellerifrø
1 medium hakket løg
 
Kog kødet helt mørt ganske langsomt ( i en speciel slow cooker eller gryde på lav varme )
Når det er mørt fjernes fedtet og der tilsættes ovenstående ingredienser.
Kødet skal koge mindst 4 timer.
Jeg vil anbefale at servere kødet med en god kartoffelmos, da skyen er
fantastisk i smag til dette.
Opskriften er let at tilberede og kræver ikke mange specielle
ingredienser.
Alle, som jeg har serveret en ret råvildt eller bjørn tilberedt på denne
måde, elsker det og siger at det ikke et helt ude i skoven.
 
Tips: Årsagen til, at kogetiden er så lang er, at bjørnekød indeholder
trikiner, som kan gøre mennesker syge. De dør ved lang kogetid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her