Indbagt oksemørbrad, også kaldet Beef Wellington er en
utrolig lækker spise. Når du mangler inspiration til aftensmaden eller venter
gæster i weekenden, vil denne ret med garanti imponere dine 6 gæster.
#
Ingredienser:
1 oksemørbrad på ca 1 kilo
salt og peber
20 g smør
1 pk butterdej
250 g friske champignoner
100 g flødeost naturel
1 æg
*
Rens mørbraden
Brun den i smør på en pande og krydr med salt og peber
Lad den afkøle på et skærebrædt
Rens champignon og skær i små stykker.
De ristes på en pande i lidt smør og ristes til de er tørre.
Derefter kommes de op i en skål sammen med flødeosten.
Rul butterdejen ud (2 plader som lægges ved siden af hinanden, så de overlapper
lidt)
Læg mørbraden derpå og kom champignonfyldet ovenpå.
Pak butterdejen godt rundt om mørbraden.
Læg den på bagepapir og pensel med sammenpisket æg.
Bag i ovnen 35 minutter ved 225 °C
Serveres med salat, bagte kartofler, dampede grønsager, bearnaisesauce,
rødvinssauce eller hvad man du har lyst til