2 nyrer (kalv/okse)
500 g skært oksekød i tern
3 spiseskefulde Mazola (majsolie)
2 mellemstore løg, skiveskåret
1 mellemstor gulerod, revet
8-9 dl kogende vand
1 teskefuld salt
1/8 teskefuld peber
½ spiseskefuld majssirup
3 Spiseskefulde majsmel
Rasp
Sæt nyrerne i blød i kold saltvand, ca 15 min., og skær dem så i skiver.
Hæld derefter majsolien i en stegepande og brun oksekød, løg, og gulerødderne.
Tilsæt vand og krydderier, og lad det simre i en time.
Tilsæt nyrerne, og jævn saucen med majsmelet opløst i vand (jævning).
Hæld det hele i en rummelig form/fad, dæk det med rasp, og bag så hele
herligheden i 35-40 minutter i en mellemvarm ovn. (175-200ºC)
Tips: Der kan bruges dej i stedet for rasp.