500 g oksekød i strimler
3 kartofler, skrællet, skåret i terninger
2 løg
¾ dl olie
2 spsk sate sauce
1 spsk kinesisk chili sauce
1 spsk soya sauce
1 terning kyllingebouillon
2 tsk Maizena
3 dl vand
1 lille dåse kokosmælk
1 lille dåse tomat-puré
1 tsk Mae Ploy Curry Paste
Skær kødet i tynde strimler. Skræl kartofler og skær dem i terninger. Del løg i 4 stykker og separer lagene.
Hæld olien i panden og varm op, tilsæt kødet og gennemsteg indtil gyldent brunt på begge sider. Tilsæt kokos mælk og lad koge i 5 min.
Tilsæt Mae Ploy Curry paste, tomat-puré og vand og bring i kog; lad derefter simre i ca. ½ time, tilsæt kartofler og løg og lad simre yderligere ½ time indtil kartoflerne er kogt og kødet er mørt.
Serveres med ris.