Logo

Beef curry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en opskift på en nem og hurtig asiatisk inspireret karryret lavet på blandt andet kokosmælk og kartofler. Server gerne med ris til.

 

500 g oksekød i strimler
3 kartofler, skrællet, skåret i terninger
2 løg
¾ dl olie
2 spsk sate sauce
1 spsk kinesisk chili sauce
1 spsk soya sauce
1 terning kyllingebouillon
2 tsk Maizena
3 dl vand
1 lille dåse kokosmælk
1 lille dåse tomat-puré
1 tsk Mae Ploy Curry Paste

Skær kødet i tynde strimler. Skræl kartofler og skær dem i terninger. Del løg i 4 stykker og separer lagene.

Hæld olien i panden og varm op, tilsæt kødet og gennemsteg indtil gyldent brunt på begge sider. Tilsæt kokos mælk og lad koge i 5 min.

Tilsæt Mae Ploy Curry paste, tomat-puré og vand og bring i kog; lad derefter simre i ca. ½ time, tilsæt kartofler og løg og lad simre yderligere ½ time indtil kartoflerne er kogt og kødet er mørt.

Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her