Logo

Bayonneskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bayonneskinke er oftest let saltet og røget. Skinken steges eller koges i vand og laves således at der dannes en brun glasur. Her laves rettet med sauce og revet rå rødbede med creme fraiche og brød

 

4 Personer

1 kg bayonneskinke
4 gulerødder
1 pastinak
2 porrer
1 krydderbuket fx.:
persille, laurbærblad og løvstikke
2 spsk olie
1 l svinebouillon
1 ds tomatpuré (ca 70 g)

Skær urterne i store stykker. Varm olien i en gryde og svits urterne heri. Læg skinken i sammen med krydderbuket og bouillon. Læg låg på og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme i ca 40 min. Vend kødet efter 20 min.
Tag skinken op og lad den hvile i 20 min., tildækket.

Sauce:
Si suppen fra, afmål 5 dl sauce, og kog den ind uden låg i 5 min. Jævnes let. Smag til med tomatkoncentrat, salt og sukker.

Tilbehør:
Revet rå rødbede med cremefraiche og brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her