Logo

Bagt græskar med røde kidney beans og kikærter, urter og yoghurt med grillet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt græskar med røde kidney beans og kikærter, urter og yoghurt med grillet kylling


Bønner smager skønt, er fulde af næring og nemme at bruge maden. Her får du opskriften på en lækker ret med bønner og kikærter

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 1 time.

 

 

# Ingredienser

500 g hokkaido græskar

1 ds røde kidney bønner

1 ds kikærter

¼ bdt. timian

¼ bdt. persille

2 spsk olie

500 g kyllingebryst

2½ dl Yoghurt

salt og peber

*

Rens græskarret for kerner og skær det ud i grove både med skallen - du kan også sagtens bruge butternut squash.

Kom græskarbådene i en bradepande med bagepapir, og vend dem med groft hakket timian og persille, olie, salt og peber.

Bag græskarbådene i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 25 minutter.

Vend græskarbådene med kidney bønner og kikærter.

Bages videre i ca. 10 minutter mere, indtil de er gyldne og sprøde.

Vend kyllingestykkerne med lidt olie, salt og peber og grill dem på en varm grill i ca. 2 minutter på hver side.

Anret kyllingestykkerne med de bagte græskarbåde og servér med yoghurt.

 

Tips: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med curry beans eller chili beans.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 8.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her