Logo

Bacon og ris i ovnen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Utrolig nem ret med bacon og ris. Kan stå for sig selv, ellers spises med en lækker salat.

 

1 pk. bacontern
1 grøn peber
1 ds flået tomater
1 l vand
1 løg
½ bouillonterning (høns)
½ dl løse ris
 
Baconternene svitses i en gryde.
Løg og peberfrugt hakkes/skæres i små stykker og svitses sammen med bacon.
Flået tomat og vand tilsættes.
Bouillonterning kommes ved og opløses i retten.
Smag til, måske mangler der salt og peber.

Tænd ovnen på 200ºC.
Kom risene i gryden og lad retten simre i ca. 10 min.
Hæld det hele over i et ovnfast fad.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.


Imens skal der dækkes bord og ryddes op.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (11 stemmer)
Siden er blevet set 8.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her