Logo

Bøf af hakket moskusokse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g hakket moskusoksekød
2 ½ dl med 18% cremefraiche 
1 stort løg som hakkes groft
salt og peber
½ l. piskefløde
ribsgelé


Det hakkede fars blandes med cremefraiche og det hakkede løg samt peber og salt.
Der formes nu nogle store bøffer som steges i en bradepande i ovnen ved ca. 180°C i ca. 1 time.
Efter at stegningen er påbegyndt hældes der en ½ liter piskefløde samt en god klat ribsgelé i bradepanden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her