1,5 kg kylling
3 tsk chili, hakket
3 fed hvidløg
2 tsk grønne peberkorn, tørrede og stødte
2 tsk brun farin
2 spsk soyasauce
2 tsk gurkemeje
1 spsk limesaft
30 g smør, skåret i små stykker
Forvarm ovnen til 180.
Skær kyllingen over i to halvdele med en stor kniv eller fjerkræsaks. Skær på langs af ryggrad og brystben.
Undgå at vingerne brænder på ved at lægge dem ind under kyllingen. Læg kyllingen med skindsiden opad på en rist i en bradepande og steg den i ovnen i 30 minutter.
Mens kyllingen steger, lægges chili, hvidløg, peberkorn og farin i en lille food-processor eller morter og blendes eller stødes, indtil blandingen er jævn. Tilsæt soyasauce, gurkemeje og limejuice og fortsæt, til det er blandet godt sammen.
Smør krydderiblandingen jævnt ud over kyllingen og fordel smørstykkerne ovenpå.
Steg i 25-30 minutter mere eller indtil kyllingen er gennemstegt.
Kan både serveres varm og ved stuetemperatur. Pyntes evt. med limebåde og friske urter.