Ca. 25 stk
Dej:
1 Kg hvedemel
¾ spsk salt
1 æg
25 gram gær
2 sksk yoghurt
Ca. ½ liter vand
Ca. 1 spsk sukker
Ostefyld:
Arabisk feta ost (60 % fedt) rives og fordeles på udvalgte manaisher.
Kødfyld:
1 kg hakket kød
2 løg
3 tomater
1 tsk chilipasta
2 tsk salt
Lidt sort peber
Lidt muskat nød
Lidt af de syv krydderier (arabisk krydderi)
Ingredienserne blandes og fordeles på fordeles på udvalgte manaisher.
Tomatfyld:
1 kg friske tomater
4 hakkede løg
1 spsk chilipasta
ca. 1 kop olie
2 tsk salt
Lidt sort peber
Lidt muskat nød
Lidt af de syv krydderier (arabisk krydderi)
Tomater og løg hakkes i små stykker. Der kommes lidt salt på løgene og de skal trække i en halv time, hvorefter de skylles og væden trykkes fra. Herefter blandes ingredienserne og fordeles på udvalgte manaisher.
Zaterfyld:
Det arabiske krydderi Zater blandes med olie og fordeles på udvalgte manaisher.
Hvedemel, salt, sukker, æg og yoghurt blandes Gær røres ud i en smule lunkent vand. Gæren blandes sammen med de øvrige ingredienser og herefter blandes så meget af vandet i, som dejen kan trække. Dejen skal nu hvile i ca. en halv time. Herefter rulles dejen ud til små pizzaer.
Fyldet fordeles på hver enkelt manaish, som derefter bages i ovnen i ca. 15 min. ved 200ºC.