Logo

Anderagout med mos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk bagekartofler
1 tsk havsalt
1 dl letmælk
1 stk andebryst
4 skiver røget mørbrad i tynde strimler
3 dl tranebær
1 stk reven gulerod
2 stk fintsnittede bladselleri
1 stk fintrevet æble
1 dl soya
 
Kartoflerne koges og moses.
Spædes med lidt mælk og smages til med salt.
Ragouten laves i god tid inden og småsimrer indtil servering.
Kødet brunes i en tør gryde, og resten af ingredienserne, undtagen
tranebær, tilsættes.
Retten småsimrer i ca. 1 time - kødet skal kun lige være dækket af vand,
der spædes til efter behov.
Ca 10 min. før servering tilsættes tranebær i gryden.
Serveres med mos, evt. sennep og rå ribs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her