Logo

And med kartofler og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 andelår
200 g løg
600 g kartofler
100 g linser
3 laurbær
2 fed hvidløg
1 øl, fx. skibsøl, mørk/lys gambrinus, påskeøl
½ liter vand
1 tsk salt
½ tsk peber

Del andelårene i to. Del herefter overlårene i to ned langs benet.
Hak løgene. Skræl kartoflerne og skær dem i halvgrove stykker.
Hak hvidløget fint.
Brun lårstykkerne i en gryde. Kom løg, laurbær og hvidløg ved.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt efter et par minutter øl og vand.
Kog op og kog videre ca. 1 ½ time under låg til lårene er møre.
Kom linserne og kartoflerne i grove tern ved og kog videre uden låg.

Retten jævner let, og kartoflerne er møre.
Anret på tallerkener.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her