½ lille hvidkål
3 porrer
4 gulerødder
1 lille pakke dybfrosne grønærter
1 portion Fars af flæskekød (se Tillæg) lavet af:
500 g flæskekød hakket,
1 løg,
80 g rasp,
3 dl danskvand,
2 æg,
1 bouillontern,
salt og peber
Tilbehør: rørt smør, tilsat reven peberrod, groft brød
*
Skær hvidkålen i strimler, porrer og gulerødder i tykke skiver - og giv det et kort opkog - hver slags for sig.
Lad grønsagerne dryppe godt af og læg først kålen i smurt, ildfast fad, derpå porrerne.
Bred halvdelen af farsen over, dæk med gulerødder og grønærter og til slut resten af farsen.
Læg smurt alufolie over fadet eller dæk med låg og kog retten i vandbad i ovnen eller i en stor gryde med låg i ca. 1 time.
Server retten i fadet og server rørt smør, tilsat reven peberrod, og groft brød til.