Logo

Ølben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 revelsben af 150 gram
1 mørk øl
1 laurbærblad
hel peper
salt
timian
1 bouillonterning
½ l. vand

Revelsbenene strøes med rigeligt salt og trækker et par timer.
De kommes i en gryde med en mørk øl, en bouillonterning, laurbærblad, hel peper og timian.
Benene koges til de er møre.
Herefter steges de brune i smør på en pande.
Ølben kan serveres med brunede kartofler og grønlangkål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (13 stemmer)
Siden er blevet set 7.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her