En variation af den traditionelle lasagne. Denne er uden kød og du samler den først, når du anretter den.
1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed knuste hvidløg
1 chili skåret i tynde skiver
1 hakket aubergine
1 hakket courgette
1 ds afdryppede borlottibønner
1 ds hakkede tomater
2 spsk tomatpure
250 g friske lasagneplader
En håndfuld hakket basilikum
100 g revet cheddar
Grøn salat
Varm olien på en stor pande.
Steg løget i 3 minutter, til det er blevet blødt.
Tilsæt hvidløg, chili, aubergine og courgette og steg i yderligere 2 minutter.
Rør bønner, tomater, tomatpure, salt og peber i.
Bring saucen i kog og lad den simre i 5 minutter.
Kog imens lasagnepladerne i saltet vand, som anført på pakken.
Hæld vandet fra og skær skiverne over på skrå.
Tag 4 basilikumkviste fra og rør resten i bønneblandingen.
Læg en skefuld af blandingen på hver tallerken.
Læg en fjerdedel af lasagnetrekanterne på hver.
Øs resten af bønneblandingen ovenpå og pynt med revet ost og basilikumkvistene.
Tips: Savner du lidt kød kan du svitse lidt hakket oksekød med.
Grønsager pr. person: ca. 350 g