Logo

Rådyrbov med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

2 rådyrbove
lidt smør
2 øl, efter eget valg
5 store løg
1½ kg champignon, skåret i halve
salt og peber
2 oksebouillon terninger 
½ l piskefløde
Maizena
2½ kg aspargeskartofler
1 pose sukkerærter

*

Skær nogle snit i bovens fedtkant.

Brun boven på alle sider.
Tilsæt øl, 3 løg, ¼ af champignon, salt og peber og lad boven simre under låg i 1 ¾ time.
Tag kødet op og hold det varmt, si skyen og kom den tilbage i gryden.

Kom lidt smør på panden og steg resten af champignonerne ved kraftig varme i ca. 8 min.
Kog imens skyen ind ved kraftig varme, til der ca. er 4 dl og tilsæt så bouillontern.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge ved jævn varme under omrøring.

Jævn saucen med maizena, kom champignon i og smag saucen til. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her