Logo

Omelet Orientale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet Orientale


Hvis du er i humør til en anderledes frokostret så prøv denne omelet orientale, der blandt andet består af kaninkød (andet kød kan også bruges), soja og bønnespirer. Måske en ide til frokostgæsterne? 


#

En rest kaninkød á 250-300g
1 løg
200 g bønnespirer
150 g champignon
1 peberfrugt
olie/smør til stegning
kinesisk soja

 
Til omeletten:
4-6 æg
2 spsk mælk
*


Kødet skæres i tynde strimler, løget finthakkes, de rensede champignon skæres i skiver, peberfrugten skæres i tynde strimler, og bønnespirerne skylles i koldt vand.
Løget svitses let gyldent i olie/smør, kødet kommes ved og steger let.
Kødet tages op, grønsagerne vendes godt i gryden/panden ved god varme.
Herved bevarer grønsagerne deres sprødhed uden at virke rå.
Kødet blandes med grønsagerne og retten smages til med salt, peber og kinesisk soja. Blandingen holdes varm medens omeletten tilberedes.


Omeletten tilberedes:
Æggene piskes sammen med mælk, salt og peber.
Æggemassen hældes i en pande med varm olie/smør, og bages ved jævn varme.
Kød og grønsager hældes over på et varmt fad, lad omeletten glide over kødet og grønsagerne.
Omeletten drysses med purløg.
Serveres straks med ristet brød som tilbehør og kinesisk soja.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her