Lækker opskrift på tunburger, som er nem og lige til at gå
til med ingrediensliste og fremgangsmåde. Sund mad hele året.
Til 4 personer (brug
kun ¼ til 1 person). Tilberedningstid:
10 min.
#
4 grove krydderboller
1 lille klase druer
1-2 forårsløg
1 stilk blegselleri
2-3 spsk Thousand lsland eller anden tyk dressing
2 ds (à 180 g) tunfisk naturel
1 hårdkogt æg
hvidløgssalt
salatblade
*
1. Skær bollerne igennem og rist dem i ovnen til de er
gyldne.
2. Halver druerne, fjern kernerne.
Skær løg + blegselleri i tynde skiver.
Bland det i dressingen.
3. Hæld væden fra tunfisken.
Skil kødet i flager og hak ægget fint.
Vend begge dele i dressingen og smag til med hvidløgssalt.
4. Dæk 4 halve krydderboller med salatblade.
Fordel tunsalaten og læg de andre ½ boller over.