Damp
frisk torskefilet direkte i saucen - det er nemt, og smager godt. Drys med lidt
frisk persille, purløg eller basilikum inden servering.
Arbejdstid:
15 min. Koge/stegetid: 20 min. at 2 personer. Er du alene så halver portionen
#
1 løg
1
fed hvidløg
1
peberfrugt
1 spsk
olie
1
dåse hakkede tomater
1 spsk
farin
1 spsk
soja
salt
og peber
300
g torskefilet
Tilbehør:
ris
eller kartofler
*
Pil
løg og hvidløg, og hak dem fint.
Rens
peberfrugten, og skær den i små stykker.
Steg
løg og peberfrugt bløde og blanke i en gryde med olie i 5-8 min.
Tilsæt
hvidløg, tomater, farin og soja, og kog det igennem i 5 min.
Smag
til med salt og peber.
Skær
torsken i store terninger, krydr dem med salt og peber, og læg dem i saucen.
Lad
dem simre ganske stille under låg i ca. 8 min.
Server
med kogte ris eller kartofler.
TIPS:
Du kan sagtens bruge andre fisk i retten - afpas kogetiden efter fiskens
tykkelse.