Logo

Fiskesalat med rygeost og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskesalat med rygeost og urter


Danmark er kendt for sit smørrebrød, og vi har tradition for at bruge kolde rester som fx kartofler og hønsekød til pålægssalater. Denne opskrift er lavet med en rest kold fisk og den gode danske rygeost.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.


#

150 g kold torsk (kogt eller bagt)

2 spsk rygeost uden kommen

2 spsk mayonnaise eller cremefraiche 18%

salt og friskkværnet peber

1 stilk bladselleri

1 lille gulerod

2 skiver hvedebrød

1 håndfuld rucola eller små salatblade

2 tomatskiver

purløg

*

 

Findel fisken med en gaffel.

Rør rygeost sammen med mayonnaise eller cremefraiche.

Smag til med salt og peber, og tilsæt den findelte fisk.

 

Rens bladselleri og gulerod, og snit dem fint.

Vend dem i fiskesalaten.

 

Anret rucola eller salatblade og fiskesalaten på brødet.

Pynt med tomat, og drys med fintklippet purløg.

 

Fiskesalat med rygeost og urter

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her