De stegte, rugmelspanerede sildefileter er overhældt med en
pikant tomatdressing.
2 personer. Er du alene så halver
portionen. Arbejdstid: 25 min. Stegetid 8-10 min.
#
4 friske sildefileter
25 g rugmel
salt og friskkværnet peber
25 g smør
Krydret tomatdressing:
1 dl
tomatketchup
½ dl olie
ca ¼ dl eddike
1 tsk stærk sennep
½ spsk karry
½ tsk sukker
salt og friskkværnet peber
1 lille løg
Tilbehør: rugbrød og grøn salat
*
Bland ingredienserne til tomatdressingen sammen.
Tilsæt finthakket løg, og lad dressingen trække smag i
mindst 20 min.
Klip finnerne af sildefileterne.
Vend dem i rugmel krydret med salt og peber.
Steg sildene på en pande med smør i 3-4 min på hver side ved
middelstærk varme.
Anret de stegte sild på rugbrød med salatblade.
Hæld tomatdressingen over sildene, og drys evt. med lidt
friskhakket løg.