Logo

Stegt sild med spidskommen og stikkelsbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Anvend gerne syrlige stikkelsbær til denne ret. Er bærrene søde, tilsæt­tes lidt citronsaft. Beregnet til 4 personer.

# Ingredienser

4 sildefileter
250 g stikkelsbær
1 tsk stødt spidskommen
2 spsk hvedemel
1 bdt kørvel
5 spsk vindruekerneolie
Salt, friskkværnet peber
Tilbehør: 4 skiver godt rugbrød

* Tilberedning 
Hak halvdelen af stikkelsbærrene groft og bland med hakket kør­vel, spidskommen, salt og peber.
Fyld stikkelsbærblandingen i silde­fileterne og luk fileterne sammen, eventuelt med en tandstik.
Vend de fyldte sildefileter i hvedemel og steg sildene i olie.
Læg de færdigstegte sild på fedtsugende papir og sauter de resterende stikkelsbær på panden, til de "falder lidt sammen".
Server sildene til frokost med godt rugbrød og godt øl!
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.083 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her