Enkelt og alligevel så overraskende velsmagende. Rødspætte
krydret med paprika og karry giver karakter til denne sunde ret, som børnene
også vil elske.
Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
2 dl letmælksyoghurt
500 g rødspættefileter
1 tsk paprika
1 tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk olie
6 grove pitabrød
Blandet salat:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg
* Tilberedning
Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber.
Skær rødspættefileterne i strimler.
Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
Vend rødspættestrimlerne i krydderiblandingen.
Varm olien op på en pande, og steg fisken i olien i 1-2 min.
Ryst af og til panden, så fisken bliver stegt på alle sider.
Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
Fyld pitabrødene med blandet salat, fisk og yoghurt, og
servér med det samme.
Servér evt. pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle på
bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tips:
Pita er det græske ord for flad. Pitabrød kommer fra Tyrkiet. I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.
Smag evt. yoghurten til med lidt knust hvidløg.
Frisk fisk skal opbevares ved 2 °C. Ellers skal den tilberedes
senest dagen efter købsdagen eller fryses ned.