Logo

Fisk og søde kartoffelchips i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk og søde kartoffelchips i airfryer 

 
15 min forberedelse. 15 min kogetid. 2 portioner

 
# Ingredienser
400 g sød kartoffel, skrællet, skåret i fritter
1 tsk olie
2/3 kop panko rasp
1 tsk revet citronskal
1 æg
360 g hvide fiskefileter, skåret i portioner
Tatarsauce:
½ kop græsk yoghurt
2 spsk finthakkede cornichoner
1 skalotteløg, finthakket
1½ spsk finthakket purløg
2 tsk finthakket dild

 
* Tilberedning
Indstil airfryer til 180 °C.
Læg sød kartoffel og olie i en mellemstor skål og vend til det dækker.
Læg i kurv. Arranger skillerist ovenpå sød kartoffel.

 
Bland rasp og citronskal på en dyb tallerken. Krydr med salt og peber.
Pisk æg på en anden dyb tallerken.
Dyp fisken i æg, så det dækker, og tryk den derefter i rasp, så den dækkes.
Sprøjt let med olie og læg på skilleristen.
Læg kurven i Airfryer. Kog i 12 min, eller indtil fritterne er gyldne og møre,
og fisken er gylden og kødet er i flager.

 
Bland i mellemtiden yoghurt, cornichoner, skalotteløg, purløg og
dild i en mellemstor skål. Smag til med salt og peber.
Server fisk med sød kartoffel frites og hjemmelavet tatar sauce.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her