# Ingredienser
Hvidløgssauce:
5 hele halverede hvidløg med skal
2 spsk olivenolie
5 timiankviste
½ l hønsefond
3 spsk cremefraiche 38%
2 spsk koldt smør i små tern
Salt, peber
Skovduer:
4 skovduer
1 dl soya sauce
4 plader brickdej "forårsrulledej" Købes i asiatiske butikker.
1 æg
4 håndfulde frisk spinat
2 spsk olivenolie
5 dl kalvefond
* Tilberedning
Hvidløgssauce:
Pensl hvidløgene med olivenolie og bag dem 15 minutter ved 190-200 °C.
Mas indholdet ud og stød det til en lind pure i en morter, tilsæt timian og cremefraiche.
Hæld kogende hønsefond i og pisk smørret i, smag til med salt og peber.
Skovduer:
Skær låret fra duerne og steg dem brune i olivenolie.
Tilsæt soya og kog til det karamelliserer, tilsæt kalvefond og kog yderligere 15-20 min.
Brun duebrysterne på skroget og skær dem derefter fra skroget
(gem skrog og vingespidser til en anden gang).
Sauter hurtigt spinaten på en pande i lidt olie og hæld det over i en trådsigte for at dryppe af.
Pensl dejpladerne med æg og fordel spinaten og 2 duebryster på hver plade.
Fold sammen til 4 små pakker.
Steg pakkerne på panden i rigeligt olie på begge sider og steg dem færdige i ovnen ca 3 min på hver side ved 210 °C.
Anretning:
Træk med en ske hvidløgssaucen hen over tallerkenen, placer den lille duepakke, der lige kløves tværs igennem med en brødkniv, midt på tallerkenen med de soyabraiserede duelår og træk en streg braiseringssauce omkring.