En wrap spises på samme måde som en håndmad eller sandwich.
Når grillen er tændt, kan man evt. også grille pølser, majskolber mm.
4 personer eller 12 stk. Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af
grill) Grilltid: ca. 15 min.
#
4 kyllingebryst uden skind
olie til kød og grillrist
salt og friskkværnet peber
1 stort salathoved (fx romainesalat)
1 agurk
Dressing:
200 g kvark eller fromage frais
2-3 spsk tomatketchup
1 tsk paprika (evt. røget paprika)
salt og peber
evt. tandstikker
Tilbehør:
brød eller kartoffelsalat
(eller Kartoffelsalat
med agurk og tomat)
*
Dup kødet med køkkenrulle, og vend det i lidt olie på en tallerken.
Brun kødet på begge sider på en varm grill eller grillpande
smurt med olie.
Krydr med salt og peber.
Steg videre ved lavere varme (sæt risten højere over
gløderne), og steg i ca. 15 min., til kødet er gennemstegt.
Skær hvert kyllingebryst i 6 skiver.
Rør kvark med tomatketchup, og smag til med paprika, salt og
peber.
Smør et stort salatblad med lidt dressing, og læg 2 stykker
grillet kyllingebryst og 2 agurkepinde på hver. Saml evt. wrappen med en
tandstik.
Saml i alt 12 wraps, og spis dem med fingrene som en
sandwich.
Server evt. med brød eller en god kartoffelsalat (se flere opskrifter).
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin